Monday, October 22, 2012

HIJABISTA MAGAZINE, Nov 2012 issue

Assalamualaikum everyone, mesti ada yang dah tengok gambar Elly dalam majalah Hijabista issue November kan? Untuk ruangan DIY, ramai yang tanya-tanya dekat Elly. Macam mana boleh masuk? Macam mana itu ini, macam mana photoshoot and semua. Kejap eh kejap Hee. And jugak Elly memang khaskan tutorial dalam DIY tu untuk semua yang support Infigacy selama ni. Terima kasih sangat.

Elly sangat bersyukur sebab dapat peluang untuk berada dalam mana-mana ruangan dalam Hijabista Magazine sbb memang magazine ni dah jadi pujaan hati Elly sejak dari edisi pertama lagi. Memang suka sangat sebab dalam tu gambar masyaAllah cantik sangat dengan fesyen, and gaya tudung and macam-macam lagi. Semua Elly suka. Weeee

Ada satu pagi tu, Elly nak test SKI. Elly memang tengah sibuk baca nota untuk last minute reading kan, tengok-tengok dapat call and dari Hijabista team, memang terkejut la kan. Cepat-cepat kena confirm boleh tak shoot esok, Elly pun takkan la nak lepaskan peluang ni kan? I said YES.

Ni Elly ada gambar time Elly photoshoot dekat Karangkraf and gambar dalam Magazine tu. Alhamdulillah, and Elly memang berharap untuk masuk lagi dalam mana-mana ruangan Hijabista bukan sebagai model tapi Elly nak Infigacy yang masuk atas nama brand tu sendiri. InsyaAllah, teruskan support Infigacy. Elly sangat berterimakasih. :)

 Ni lepas habis photoshoot ni, tak sempat la nak tangkap waktu lain. Hee :D

Ni hasilnya. Pelik tak? HAHA muka nampak bulat gila kan? Hehee tembamnyaaa :D

Thankyou for reading guys ! Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment